diumenge, 15 de maig del 2011

Raül Romeva i Sergi Nuss van presentar les propostes en matèria de model energètic

El passat divendres el nostre eurodiputat i vicepresident d'Els Verds Europeus, en Raül Romeva, i en Sergi Nuss, tercer en la llista que encapçalo, van presentar les nostres propostes en matèria de política energètica a Girona. En aquells moments jo era a l'institut fent classe i no els vaig poder acompanyar.
Que en Raül digués que Girona és un referent per les actuacions que hem dut a terme, no va ser una frase electoral preparada en una cuina de campanya. Les seves paraules ens omplen d'orgull perquè en els darrers anys hem treballat de valent, buscant recursos a Europa com molt bé explica en Sergi i fent possible un gir radical en aquest tema a la ciutat. Sense anar més lluny escalfem l'aigua de les piscines municipals amb el sol. Això no vol dir que som més ecologistes que ningú, significa que amb els diners que estalviem a la ciutat podem dur a terme altres actuacions, necessàries en un moment de crisi.
Aquestes són les polítiques que volem continuar impulsant des del govern, o reclamant des de l'oposició. El dia 22 la ciutadania ens dirà des d'on.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada