diumenge, 29 d’octubre del 2017

República: màxima unitat en la seva defensa, no deixar espais a l’adversari.


Tenim República! I el govern espanyol, recolzat per Ciudadanos i el PSOE, ens fa caure al damunt la seva interpretació de l’article 155 de la “Constitución”. Els mateixos que deien, tot ridiculitzant, que la coalició que governa Catalunya no ho faria mai, ara es posen les mans al cap perquè ho hem fet. Clar que enfrontar-se amb l’Estat és un esforç dur, constant i no pas ràpid, però si sense voluntat no hi ha canvi, també és necessita més que solament voluntat. La intel·ligència que hem posat en el procés la continuarem posant per consolidar la República.


El vot del NO, que no es va mobilitzar l’1 d’octubre, ara vol ser manipulat per Ciudadanos, PP i PSC en les eleccions del 21 de desembre. Les dificultats d’una llarga ocupació il·legal de Catalunya per part de l’estat, se la volen estalviar  amb unes eleccions exprés en les que, fomentant les contradiccions entre els que defensem una república encara no consolidada, els hi deixem el camí lliure per a ocupar la vella legitimitat autonòmica aconseguint per omissió de nosaltres una victòria que blanquegi l’ocupació internacionalment.

En la defensa del presos que tenim i tindrem, en la defensa de la república i l’apertura d’un procés constituent, el govern legítim i els que li donen suport, hauran de decidir el camí a seguir. No dubto, que discutides totes les variable,  actuaran de la millor manera en defensa de les nostres institucions per a afavorir el camí a la plena consolidació de la República catalana. La defensarem arreu i usarem tots el mitjan propis o de l’adversari per a fer-ho possible. Lluitarem de nou i guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada