diumenge, 23 d’abril del 2017

Sant Jordi, acaba amb l’aranya, si us plau!


La evidència de la metàstasi corruptiva en el PP afecta a tots els òrgans de poder. Partit i governs -estatal, autonòmics i municipals- son afectats i no es tracta de pomes podrides, és l’estructura del cistell la que ho provoca. Cap autoritat te aquest govern per a fer gaire res, solament la que la passivitat i crisi interna dels altres partits estatals els hi permet. Nosaltres avui ens agafem un recés i regalarem llibres i roses, però demà continuarem lluitant per a ser una república independent. Nosaltres a la nostra!


Hi ha, a casa, qui solament vol veure la corrupció que va afectar a l’antiga CiU, fent abstracció de la del PSC...però, avui per avui, no pot ignorar la magnitud de la del PP i les connexions entre aquest i la casolana. Es un escarni que el PP a Catalunya aixequi la veu amb els seu còmplice necessari –ací i allà-de Ciudadanos. Ací alguns estant pagant les malifetes. Unió ha desaparegut i convergència s’ha refundat. El PP ni ho fa, ni s’espera.

Nosaltres som més de sant Jordi, ells de “Santiago”, a nosaltres ens agrada obrir portes, a ells  -“cierra España!- tancar-les. Sabem quin és el camí, més democràcia. Sabem quin és el model, República. Com deia José Múgica, l’expresident de l’Uruguai, un sistema en que ningú és més que ningú.

Dilluns tornaré a Madrid i un cop més preguntaré a qui pot fer majoria a Espanya per treure a Rajoy i al corrupte PP: au va, a que espereu! No tindre resposta, perquè la revolució democràtica que veritablement pot fer trontollar el sistema corrupte d’estat, no es troba a Madrid, sinó a Catalunya. Sant Jordi acabarà amb l’aranya! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada