dimecres, 20 d’abril del 2016

800 milions menys per a la pobresa infantil. Responsables: PP, Ciudadanos i PSOE!



D’aquesta legislatura que agonitza, m’emporto a la maleta la hipocresia dels partíts que aguanten un sistema injust i catalanòfob. Ahir a la Comissió de Sanitat i Serveis Socials els partits del sistema, els reposables de noves eleccions, es negaren a aprovar un pressupost extraordinari i urgent per a fer arribar als ajuntaments uns diners extraordinaris i consolidables per a ajudar els plans d’emergència contra la pobresa infantil . Hipocresia i capteniment, característica dels que no fan ni deixen fer!


De nou com fa uns dies em va passar amb el traspàs de les beques universitàries a la Generalitat, el trio “constitucional” (PP-Ciudadanos-PSOE) no en va voler saber res de dedicar un pressupost extraordinari a plans d’urgència contra la pobresa infantil, a diferència de l’esperit constructiu de Podemos i confluències que esmenaran en positiu per a que el seguiment i avaluació del programa el portés la nova comissió sobre infància, que no s’havia creat en el moment en que vaig presentar la Proposició No de Llei. El trio “calamitat” va posar tota mena d’entrebancs i va aconseguir que no s’aprovés.

Esgotan aquents que s’omplen de paraules i neguen qualsevol canvi real que no passi per les seves mans. Una enorme desconfiança per a tot allò que es pugui gestionar des de Catalunya. Prefereixen que ningú tingui res a que des de Catalunya gestionem res de nou. Catalanofòbia en estat pur, en una cursa  a veure qui pot més, qui la diu més grossa. Es cert que arriba primer Ciudadanos a aquesta grant fita de l’anticatalanisme. De fet ja els coneixem, han nascut per això. Però els altres dos i oh sorpresa, relativa, el PSOE no es vol quedar enrere.

Molestem! pot ser aquesta és la raó, entre d’altres, per la que hem de continuar al Front de Madrid. Si no volen una tassa, tassa i mitja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada