diumenge, 10 d’abril del 2016

Beques universitàries, debat el proper dimecres al Congrés..


El proper dimecres defensaré a la comissió d’educació del Congrés una Proposició No de Llei pel traspàs de les beques universitàries a la Generalitat de Catalunya. És una vella reivindicació que es troba inclosa en el retallat estatut del 2006. Per què no s’ha fet fins ara? Doncs, a la darrera legislatura la majoria absoluta del PP no ho va permetre i abans, amb l’escàs entusiasme del PSOE pel tema, tampoc va reeixir. Veurem com es posiciona aquest darrer ara, espero que més bé que en el tema de la paralització del Pla Hidrològic.


Per pocs dies que ens restin, paga la pena treballar de valent, doncs per escàs que sia el període que ens resta d’aquesta legislatura, feina avançada tindrem per la següent i autoritat et guanyes davant dels teus electors que han votat un programa i unes persones per a que penquin fins al darrer moment.

No es menys cert, però, que trobem escàs entusiasme en el partits majoritaris, els que sempre han tallat el bacallà, molts dels seus membres a hores d’ara estan més preocupats en el seu lloc a les futures llistes que en la feina pendent. Això es nota especialment en la composició de les meses que presideixen les comissions, on aquests no son majoria es treballa més, en les que hi son, tot son entrebancs i problemes.

La comissió d’educació es un exemple, presidida per una jove promesa del PP, tot just dimecres farem el primer ple on debatrem les proposicions no de llei, mentre altres comissions ja en porten tres de sessions. Com arreu el factor humà i la correlació de forces es determinant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada