dissabte, 8 de gener del 2011

Un pas endavant

Benvolgudes, benvolguts,

Us faig arribar la meva voluntat de presentar-me a les properes eleccions municipals com a cap de llista a Girona per la nostra coalició.

Acompanyat per la Núria i l’Enric hem estat assumint importants responsabilitats en el govern de la ciutat aquests darrers quatre anys, així ho vam decidir tots nosaltres al començar el mandat i penso que resultats en mà no ens vàrem equivocar. No ha estat fàcil i sense l’ajut i consell de tots i totes no hauria estat possible superar les dificultats internes d’un govern on el partit majoritari ha enyorat la majoria absoluta i a voltes ha intentat governar sense el necessari consens.

Penso que en les nostres àrees s’ha notat el canvi encetat ara fa vuit anys quan entrarem per primer cop al govern de la ciutat. Avui les polítiques socials, educatives i mediambientals de Girona són un exemple per a moltes ciutats mitjanes de Catalunya. També hem aconseguit frenar i modificar polítiques errònies que la majoria del govern havia encetat: el pàrking del carrer de la Creu i més recentment la ubicació d’un pavelló a la Devesa.

La crisi del 2008 ha marcat el mandat  i possiblement també el proper, no ha estat fàcil ni ho serà, caldrà que els ciutadans i ciutadanes ens augmentin la seva confiança per a continuar la tasca encetada, que ens atorguin uns millors resultats electorals per a fer-los valer en un futur govern. Govern que haurà d’endegar profundes reformes en el pressupost i en les prioritats a seguir que no poden ser altres que la lluita contra la crisi i les seves conseqüències socials. Girona pot amb un govern adient sortir de la crisi amb més cohesió social i més enfortida com a comunitat per avançar en els reptes que ens aporta el nostre futur.

Si em torneu a donar la vostra confiança us la retornaré amb feina i honestedat, fent un camí en el que mai ens sentirem sols.

Una abraçada i fins ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada