dissabte, 26 de febrer del 2011

Ens ha deixat na Montse Nebot

El diumenge assistiré al comiat d’una persona estimada, na Montse Nebot. La vaig conèixer fa vuit anys quan em vaig fer càrrec dels serveis socials de la ciutat. Juntament amb en Pep Just i l’Amadeu Mora ens replantejàrem el funcionament dels serveis socials en la perspectiva d’una àrea més àmplia i inclusiva. Avui els resultats són evidents i el seu saber fer es troba en aquest projecte col·lectiu.
Moltes vegades he dit que hem fet un nou cistell amb els vímets que teníem incorporant a partir de la promoció dels treballadors de la casa els que faltaven per a completar-ho. Però sempre hi ha uns que permeten unir els altres i d’aquesta matèria estava feta na Montse.
L’actual Servei d’Atenció a les Dones, la capacitat dels serveis d’atenció a les dones maltractades i als seus fills no seria el que és sense el seu lideratge. Va ser clau el seu paper en el protocol conta la violència masclista i les seves converses m’han ensenyat molt al llarg d’aquests anys per entendre aquest problema i col·laborar en la lluita per la seva eradicació.
En moments difícils com els que vivim paga la pena ressaltar la trajectòria d’una persona que des dels serveis socials ha servit sempre amb dedicació i sensibilitat als altres. 
Un record emocionat per na Montse Nebot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada