dijous, 10 de febrer del 2011

Una bona i una mala herència: Hisenda i Urbanisme

L'Ajuntament de Girona arrossega l'any 2011 uns 28 milions en obres no executades o a mig fer de l'any passat o d'exercicis anteriors. Això no es deu a una mala gestió de la regidora d'Hisenda, Maria Àngels Freixenet, al contrari. Aquesta xifra final suposa uns 10 milions menys que en l'exercici anterior i cal destacar els 458.000 euros de romanent que van quedar per a despeses generals.

El problema de fons està en la presa de decisions i el sistema organitzatiu que va heretar l’anterior regidor d’Urbanisme, l’inefable Pluma, el qual en els gairebé vuit anys del seu mandat va afegir unes altes dosis d’ineficàcia i prepotència. Una característica de l'esmentat personatge ha estat un excessiu intervencionisme en temes tècnics per als quals no estava qualificat, fet que ens ha portat masses vegades a rectificacions en el Ple que ens podríem haver estalviat. Aquestes anades i vingudes i la poca supervisió d’aquells que hi podien tenir autoritat ens ha portat a l’esmentada situació. Mai he pogut entendre ni he compartit l’excés de confiança que la actual alcaldessa i el seu partit van dipositar en aquesta persona. I encara em faig creus de com el defensen malgrat la seva darrera pirueta que l’ha portat al govern de CiU.

Tenim una bona gestió d’Hisenda i una pèssima d’Urbanisme, sabem el per què dels errors i penso que estarem en condicions de rectificar-los el proper mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada