diumenge, 4 de setembre del 2011

La injustícia del Tribunal Superior. Plantem cara a una nova agressió.

El Tribunal Superior d’in-Justicia de Catalunya ha tornat a insistir en una línia que la judicatura espanyola ha considerat majoritàriament i de forma reiterada que hi ha una sola llengua oficial, l’espanyol, i el català és complementària a Catalunya. No n'hi ha prou que els estudiants catalans surtin de l’ensenyament obligatori amb un bon coneixement d’ambdues llengües, cal marcar a cop de sentencia la primacia del castellà-espanyol.

Com divendres quan van grapejar la Constitució, ara de nou es vol posar el rellotge a l’hora d’abans de 1978, volen refer la història i els hereus dels vencedors del 1939, ara vestits de demòcrates, han d’imposar la seva visió de l’escola, de l’economia, de la moral. L'escola dels altres,  perquè amb la seva hipocresia habitual  car els seus fills estudien en anglès o en alemany en elitistes escoles privades.

La hipocresia del govern del PSOE que xiula com si no anés amb ell, acostumat a baixar el cap i la fatxenderia dels nostàlgics d’aquells “AÑOS TRIUNFALES” , l’inefable PP.

El dilluns tots i totes ens veurem davant de l’Ajuntament de Girona per defensar l’escola catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada