diumenge, 24 de març del 2013

Aquesta no és Europa, ens l’han canviat!

Font: bolsaclick.com
A menys democràcia, més ignorància! Permeteu-me que comenci així, després de l’esperpent que els dirigents de la burocràcia europea han perpetrat amb Xipre, aquesta setmana. Aquesta barreja de polítics reciclats i funcionaris sortits de les escoles de negocis que avui controlen els mecanismes de decisió europeu, especialment els econòmics, han aprofitat les escletxes no democràtiques de decisió europees per donar una lliçó als pobles d’Europa, agafant com a cap de turc, quina ironia, extorquint a Xipre.

Els alemanys, amb la poca visió perifèrica que els ha caracteritzat històricament, s’han prestat a aquesta estranya “blitzkrieg” contra els pobles mediterranis. Que fàcil és manipular als pobles perquè donin les culpes a altri, que fàcil es tornar a ensopegar amb la mateixa pedra, ni que sigui de diferent color.

Quan l’economia, en minúscula, pren d’hostatge a la política, els somnis de la raó generen monstres. Estan destruint el somni d’Europa, fan reviure els vells fantasmes de desunió i la crispació dels que es creuen agreujats al nord i els que realment ho estant patint al sud, pot trencar els darrers ponts del somni europeu, que encara alguns al Parlament intenten defensar amb ungles i dents. Gràcies Raül i a tots aquells que aixequeu en aquest hemicicle la veu contres les injustícies.

Sempre he volgut més Europa, però fins que no traiem els mercaders del temple, fins que no fem fora als que han ocupat les institucions per a lucri propi i dels seus lobbys, Europa estarà en perill. O més democràcia o donarem un pas enrere per a tornar a començar. Ni cas a la política de la catàstrofe, als que diuen: o feu el que us dic o el caos!. Els governs titelles que tenim ens obliguen a obeir-los i esdevé caos solament per al poble. Molt bé, doncs si ens amenacen amb el caos, que sigui per a tots, començant pels que s’han aprofitat de la crisi i l’han convertit amb la més gran estafa de tots els temps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada