dimecres, 31 de juliol del 2013

No es poden fer les coses de qualsevol manera.


Ha estat un ple estrany que tenia el seu origen en el ple ordinari de juliol on es va presentar el projecte d’urbanització de Bisbe Sivilla uns dies abans de les reunions programades amb els veïns. Alguns dels seus representants ens van fer arribar que posposéssim l’aprovació fins que la consulta estigués feta. De sentit comú, però el govern el devia perdre pel camí.

Fetes les consultes ens porten a aprovació no solament el projecte sinó la licitació de les obres amb un finançament que comprometia bona part d’un pressupost d’inversions, el del 2014, que encara ni hem començat a discutir. De sentit comú era doncs parlar-ne amb calma i negociar amb l’oposició. Sorprès de nou, els deures no estaven fets i han tingut que retirar els tres punts del finançament i licitació.

L’alcalde de nou ens ha deixat anar una catilinària, aquell discurs dur i de denuncia que va fer famós a Ciceró. Veia conspiració i conxorxa on no hi ha més que una mala planificació del govern. Lamento aquest xic d’arrogància que després de dos anys de govern se li ha encomanat al nostre alcalde quan les coses no li surten com voldria.

Molt de temps s’ha perdut en el tema TAV, molt s’ha enganyat a la ciutadania per part del governs de l’estat, PSOE i PP, que han deixat les obres a mig fer i una zona zero per urbanitzar.


La nostra voluntat ha estat i és anar plegats, ajuntament i ciutadans, per això cal que discutim les obres de remodelació de la zona no per fascicles sinó globalment i prioritzi que ha de pagar ADIF i si no ho fa que hem de pagar nosaltres, com i quan. Per això hem demanat un Ple extraordinari sobre el tema i una audiència pública per assegurar que el que hem de fer ho fem bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada