divendres, 6 de setembre del 2013

El Ple del dilluns, intens, a l’espera de l’extraordinari de final de mes.


El Ple del 9 de setembre ha de donar pas a un altre, clau, en el que de forma extraordinària a final de mes tractarem a fons el futur de Sant Narcís i la zona zero. Però tindrem el dilluns un pròleg, l’aprovació del plec de clàusules per fer obres a Bisbe Sivilla i la plaça Montserrat. La manca de confiança d’alguns sectors veïnals no pot retardar més unes obres necessàries. En parlarem, hi treballarem a fons en el Ple extraordinari però les obres, com vol la gran majoria, han de començar.

Un altre plat serà de nou tres modificacions del Pla General, i en van... i un cop més sense raonament i estudis clars com a resposta a les demandes de sectors econòmics, en aquest cas comercials. No hi podem estar d’acord ni per la forma ni pels fons. Hem de protegir el petit comerç i equilibrar-lo amb el mitjà i el gran. Sense un bon estudi d’impacte és senzillament especulació i que el gran es mengi al petit.



Subvencionarem també a MIFAS, el que se’ls hi ha tret amb una ma, el contracte de zones blaves, els hi retornarem amb l’altre. No ens agraden les subvencions, es millor pescar que rebre el peix. Proposarem que més enllà d’aquesta urgència per salvar l’entitat, explorem fins al final noves formes de contractació i espais i sectors on preferentment o de forma exclusiva puguin treballar les empreses d’inserció.

A hores d’ara el govern no te majoria per aprovar la compra del fons d’art Santos Torroella, li hem explicat que no és el moment, amb un sostre d’inversions de sis milions a l’any no podem hipotecar la meitat dels propers quatre anys amb la compra del fons i la rehabilitació de la casa Pastors. Si ho mantenen hi votarem en contra.

Bé hi hauran algunes mocions, com sempre, però el més important ací ho teniu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada