dimarts, 26 de novembre del 2013

En defensa del Bloc de Salt!


Un cop més el futur del Bloc de Salt agita la nostra consciència, ens obliga a prendre partit, a assumir la profunda desigualtat de classes en la que viu la nostra societat i a posicionar-nos a favor dels més febles.

El tribunal d’Estrasburg va donar una lliçó i va parar in extremis el desnonament, però fou una pròrroga per a que les autoritats locals fessin la feina i trobessin la solució a les famílies allotjades. Cal dir que aquesta feina no s’ha fet bé.


Una veritat a mitges no deixa de ser mentida. Això és el que ha succeït amb els reallotjaments que la Generalitat diu que ha ofert, per que no s’ha facilitat a tothom i un tràmit administratiu com és l’empadronament ha esdevingut un impediment per a les famílies que no se’ls ha facilitat aquest a Salt.

L’emergència habitacional és nacional i les solucions s’han de donar a totes les famílies que amb indiferència d’on hagin tingut la darrera residència tinguin els mateixos drets i se’ls hi donin solucions immediates. El pisos hi son, no en manquen,  el que no hi ha es prou voluntat per a fer possible la solució.

Defensar el Bloc de salt continua essent una qüestió de dignitat, de justícia social. No estan sols, tenen l’alè de tots aquells que compartim la lluita contra les injustícies d’un sistema que continua basculant a favor dels que més tenen i ignorant als que més ho necessiten. Avui tots som del Bloc de salt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada