dimecres, 13 d’agost del 2014

La gran biblioteca de Girona tancada, passen els mesos i ningú se’n fa responsable.



Quan fa uns mesos després d’una visita i observar que tot estava apunt per que la biblioteca s’obrís, vaig escriure la meva indignació en aquest espai. Han passat mesos, com deia, i tot continua igual, es a dir, d’obertura res de res.

Qui és el responsable, no ho sabem, però segur que aquest mes d’agost és de vacances, dies abans de començar-les devia tenir l’expedient del tema a sobre de la taula i abans de sortir el devia endreçar en un calaix, si es que no el tenia ja a dins ple de pols. Qui serà l’individu, serà home o dona, de la Generalitat o del govern de Madrid? Si ho preguntessis a un, en el cas més que hipotètic que aconseguissis parlar amb ell o ella, et dirà, sens dubte,  que la culpa la te l’altre, segur!


Les tanques rodegen encara l’edifici, i ni tant sols no s’ha aprofitat el temps per a urbanitzar i enjardinar l’espai que l’embolcalla. Que os jugueu que quan s’obri, ves a saber quan, aleshores si que començaran les obres! Sembla que qui en sigui responsable li importi tres pitus, la biblioteca i encara més els gironins i gironines que en volen ser usuaris.

No es podria fer prèviament un examen psicotècnic de director general cap amunt, que ens poguessin fer veure si tenen fòbia als ciutadans i els importa poc allò que és públic en la mesura que no sigui una pantalla per a fer negocis privats?


Bé començarà el setembre les escoles, els instituts i la universitat, la ciutadania continuarà interessada en tenir un bon servei com és aquets gran biblioteca, continuarà tancada? Probablement si. Fins quan tindrem tanta paciència???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada