dissabte, 21 d’octubre del 2017

Espanyols a la força? No, de cap manera!


Ja arriba l’article 155 i, com si fos una mena d’elixir que ho curés tot, el Borbó amb el seu govern, creu que aconseguirà que els catalans abduïts ens recuperem i esdevinguem fidels súbdits de sa majestat! Bé, partidaris de la vella escola, “la lletra amb sang entra”, usant el mecanismes de la repressió adients, aïllaran “les pomes podrides de la resta”. “Realisme màgic” que emmascara la vella política de l’estat amb Catalunya, estat d’excepció, repressió i por com a recepta. Doncs no! No abaixarem el cap, ni assumirem el virregnat justificat per una minoria electoral. Ens defensarem amb tots els mitjans pacífics, en tots els fronts polítics i socials... i amb perseverança i unitat guanyarem!


Els carrers sempre seran nostres i els omplirem per a defensar les nostres institucions. No els hi posarem pas fàcil. Ampliarem l’espai independentista amb tots aquells demòcrates que no es resignen a baixar el cap. Cauen totes les caretes i l’ambigüitat, camuflada d’equidistància, desapareix. O retorn a la democràcia, a la sobirania del poble de Catalunya, o acceptar la tutela d’un monarca i un govern que comptant tots els seus aliats son minoria electoral i parlamentària a Catalunya.

No ens deixarem trepitjar, ni caurem en la desmoralització que provoquen els que consideren que no anem prou ràpid o els que diuen que hi anem massa. A uns i altres unitat! o doneu un pas al costat i deixeu de molestar. La lluita tot just comença i el que tingui més força en les seves conviccions, més perseverança en les seves actuacions i la ma més oberta per ampliar les seves rengles, guanyarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada