diumenge, 5 de novembre del 2017

#llibertatPresosPolítics. Fins la llibertat!

No penso deixar de tenir present en tot moment que hi ha 10 presos polítics i que en el futur poden ser més. Acostumar-se és rendir-se i no ho penso fer. No cauré en la passivitat però tampoc en l’activisme sense sentit. Cal doncs organització, coordinació i capacitat de resposta continuada. Usar les armes de l’adversari i inutilitzar-les. No tancar-se, ni sectaritzar-se, obrint el diàleg sobre tot i tothom. Aïllant l’estat i els feixistes. Abonant aliances i guanyar en tots el àmbits.


Manifestar-se ací i a Brussel·les, fent accions continuades: encartellades, talls de carreteres, concentracions...i sempre sortint d’elles amb una millor organització. Donar suport als familiars del empresonats fer-los menys dura l’absència dels seus estimats, que  sentint en tot moment el nostre escalf. Fer homenatges a tot arreu als detinguts, com el que UGT farà a Girona dilluns a Dolors Bassa.

I a totes! preparant, treballant, bolcant-se com mai a les eleccions del 21D! Deixem que es prengui la millor decisió sobre les llista en el poc temps que tenim. I acceptar amb ànim el resultat, sigui el que sigui, perquè el més important és a on anem, el que volem aconseguir. Contra la repressió i l’intent continuat de l’estat d’esclafar-nos. Aixequem el cap, donem-nos les mans, som molts i podem ser molts més! Sense rancúnia pels que no pensen com nosaltres. Amb respecte pels que discrepen i l’aïllament a tot aquell que usi la desqualificació i la violència de qualsevol tipus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada