dilluns, 30 d’abril del 2018

Professores i professors de l’IES El Palau, no esteu sols!



Les clavegueres mediàtiques de les que “el Mundo” és còmplice posen la diana en nou professors i professores de l’IES el palau de Sant Andreu. No és el primer cop, recordeu l’ABC amb les fotos del jutges catalans, segons ells independentistes, tretes de l’arxiu del DNI? La guerra bruta continua, però aquest cop l’inefable Albert Rivera -inculte i oportunista- s'hi afegeix amb entusiasme, conseqüent amb el seu paper de piròman per a aconseguir la futura presidència del govern espanyol, sigui com sigui.


El sistema educatiu és el seu principal enemic, solament cal veure el treball postelectoral del CIS on es demostra que a menys estudis més vots te Ciudadanos. La cultura, el educar a pensar per si mateix, a tenir criteri propi, avorreix a Albert Rivera. Fals liberal ara, com fals socialdemòcrata era fa un temps. L’obsessió pel control de l’educació és el reflex del seu model d’estat, del seu neo-falangisme.

Però l’escola no ens la tocaran, els i les mestres sempre seran nostres. A cada agressió, més solidaritat. A cada mentida mediàtica, la veritat dels fets. Refermem la nostra voluntat per una escola inclusiva i integradora, on la llengua vehicular, el català, no exclou les altres. On el domini de tres llengües ha de ser l’objectiu, com ho es el mitja de la immersió lingüística.

Ens ho diuen els presos, els atacs continuaran. Els combatrem amb tots els mitjans, per això es imprescindible recuperar la conselleria d’educació, de recuperar el govern. Res és més important que saber usar tots els mitjans, tots, per a fer més forta la nostra lluita. No hi ha alternativa a la República, però consolidar-la és un camí de fons, on tots i totes estem cridats, sense sectarismes aportant cada un la seva força...al carrer i a les institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada