dimarts, 8 de març del 2011

Avui és 8 de Març. Lluitem ara i ací per la igualtat

Avui és 8 de març un dia que té profundes arrels en la lluita per la llibertat quan un grup de dones demanaren “pa i roses” i foren reprimides amb duresa per aquells que els hi negaven la llibertat i la igualtat a la seva doble condició de dones i treballadores.

Molt s’ha avançat, però molt camí queda per fer, cal que donem testimoni participant avui en la concentració davant de l’Ajuntament a 2/4 de 8 de la tarda i anant a algun dels més de vint actes que durant tota la setmana farem a la ciutat.

Des de fa vuit anys des de la Comissió Ciutat i Igualtat que presideixo hem publicat el programa d’actes, que han anat creixent en nombre i qualitat al llarg dels anys. La web zona dona és també un bon instrument d’informació i divulgació dels actes i les polítiques d’igualtat endegades per l’ajuntament i pel conjunt d’associacions que enriqueix el panorama associatiu de la lluita per la igualtat.

Ha estat per a mi una satisfacció col·laborar en fer possible actuacions i facilitar mitjans perquè la violència masclista i la discriminació per sexe trobin en aquesta ciutat una resposta bel·ligerant i unitària. Hem fet camí, el continuarem fent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada