dijous, 3 de març del 2011

Aquest és el Canvi de CiU

El nou Govern de la Generalitat ha anunciat que no pensa reduir el transport públic de regionals i rodalies un 5% per fomentar-ne que la ciutadania deixi el cotxe a casa. CiU considera que una mesura amb un cost de 25 milions d'€ és mássa cara.

En canvi, no ho és incloure al seu programa deixar d'ingressar 413 milions de l'Impost de Successions, que actualment ja només eafecta el 6% de la població, i d'aquesta 6 de cada 10 són families amb patrimonis majors a 500.000€. 

Chapeau! Llançar un cable a les classes mitges que més estan patint la crisi i ara l'augment dels preus dels carburants NO, fer descomptes als més rics, Sí.
De debò, chapeau! Ha arribat el canvi! 

2 comentaris:

  1. I com és que critiqueu tant a CiU si a Girona ja teniu tancant el pacte per fer alcalde a un convergent? Si tothom sap que ja us heu repartit les regidories del pròxim ajuntament amb els convergents!

    ResponElimina
  2. Dic el que penso i faig el que dic. No et deixis entabanar per "historietes" que tenen l'objectiu de desviar el que realment ens juguem el 22 de maig: triar polítiques i persones que hi pugis confiar.

    ResponElimina