dimecres, 14 de desembre del 2011

Crònica del darrer Ple (1) : la Devesa.

Esdevindrà un clàssic d’aquest mandat que l’apartat de mocions sigui més important que el de l’acció de govern? Per ara tot apunta a que si i això diu poc de la iniciativa i eficàcia del nou govern.


A destacar l’inici del Pla especial de la Devesa que curiosament és el resultat d’una moció. Amb aquest tràmit s’obre un procés irreversible en el que la temptació d’edificar en el parc restarà impossible d’executar. Els maldecaps i pressions que vam patir en el govern anterior quan els nostres socis de govern s’entestaren en voler construir, per fi troben una solució que els compensen. A ningú se li escapa que si no haguéssim lluitat des de dins i la societat civil des de fora aquest pavelló seria ara una realitat no desitjada però irrevocable.


La intervenció de Ramon Ceide en nom del PSC ho deixava palès, fins i tot els hereus dels impulsors de la proposta deixen clar amb el seu vot que el pavelló és història i el malson no es tornarà a repetir.


En aquests anys he après molt a cops d’errors i encerts, el governar sovint passa per no abandonar mai els principis que et porten a fer política, però alhora aprofitar tots els recursos per a fer possible els canvis que creus necessaris o impedir allò que perjudicaria a la comunitat, tal com tu ho veus.


Aquesta experiència és bona també per a fer oposició i els resultats de la moció, convertida en proposta de Pla especial així ho avala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada