divendres, 2 de desembre del 2011

Unes llums de NADAL fetes amb poques llums!

D’un dia per l’altre ens hem trobat els carrers de la ciutat amb tot un seguit d’andròmines penjades de balcons i fanals. Són les llums de Nadal! que s’encendran properament i, al parer de l’actual equip de govern, seran un reclam miraculós per a fer pujar les vendes dels comerciants aquests Nadal . Encara no sé el volum de despesa que significarà pel pressupost municipal però hi anirà bona part de l’estalvi corrent que havia fet l’anterior govern.

No seré jo el que negui la necessitat d’una major col·laboració del comerç gironí i l’ajuntament. Tenim una causa comuna en una ciutat de serveis i que viu en bona part d’aquests. Però les apostes precipitades i de forat a les butxaques no són el millor camí.

A més  s’estrenaran en el mateix moment que a Durban (Àfrica del Sud) es discuteix del canvi climàtic i de la necessitat d’una major coherència i estalvi en la despesa energètica. Aquesta lluminària, em refereixo a les llums i a qui ha pensat aquest despropòsit, s’ha deixat pel camí el Pla Energètic municipal, aprovat per unanimitat a l’anterior mandat, i oblidant-se del baix consum, ha tirat la casa, el Pla,  per la finestra.

Un govern que ens ha acostumat a deixar de fer i parar coses, vet ací que les coses que fa se les podria estalviar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada