dijous, 3 de gener del 2013

Els reis ens porten AVE, amb retard, carregat de carbó

Font: aragirona.cat

Com no podia ser d’una altra manera ens hem assabentat de la inauguració de l’AVE a Girona per la premsa. Continuen, Fomento i ADIF, en la seva línia de menysprear l’Ajuntament i als gironins i gironines. Em recorden aquells magnats que varen fer les línies de ferrocarril a EE.UU de costa a costa, sense tenir en compte ni importar-li gaire què i qui hi vivia. Han tingut al detall, però, de no contractar una mena de “Buffalo Bill” que s’encarregués d’eliminar indígenes i búfals.

Bé, búfals no en tenim, i als indígenes, amb honorables excepcions, han acceptat els “abalorios” com si fos un veritable manà caigut del cel. Així ens va.

Tot està preparat per a la fotografia, en Rajoy i en Mas, la ministra i el nostre flamant conseller de Foment... I com no el “Príncipe de Gerona”. I perdut, entre ells, el nostre Alcalde. A la Nuri i a mi que ens busquin, no hi serem.

Comencen posant uns preus, ho has de veure a la pàgina d’ADIF, prohibitius per a la majoria, però, de moment, assequibles a la mesocràcia que, sobretot si ho paga altri, en farà ús i com no es sentirà el “oi, que maco!". Posteriorment quan hagin tret una bona part del trens convencionals, s’apujarà. Digueu-me mal pensat!

I del parc central, en parlarem un altre dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada