dilluns, 14 de gener del 2013

La vida continua

Font: stencilrevolution.com
Recomençar assumint absències i fent de la quotidianitat font d’inspiració. Bevent de la vida i aprenent dels reptes. A les vuit tutoria amb el 2D de batxillerat revisarem compromisos després d’haver analitzat la primera avaluació. Classe sobre crisi de la restauració a Espanya i sobre la revolució russa. Una estona per prendre un cafè amb els companys i continuem fins a les tres. Dinaré amb el meu fill i l’Assumpció i a preparar el Ple d’aquesta nit, no tindré el cap massa fi però amb la Nuri com a companya de grup no he de patir. Espero que no acabem a les tres de la matinada, aixecar-se a les 7 per a tornar a treballar es fa costerut.

Recomençar, perquè cada dia és diferent i les penes les equilibrem amb el que tenim de bo al nostre entorn. Hem de saber apreciar la vida, defugir la rutina perquè cada cosa que fem la podem construir com a una peça única.

Duran no haurà dimitit, Rajoy malgrat la seva impopularitat continuarà fent i desfent i nosaltres, a Catalunya, parlant de futur i no acabant de construir amb prou fonaments el present. Les paradoxes del moment, a l’espera que l’emprenyament esdevingui una ona de canvi, perquè ens manca nova saba, nous fonaments.

La vida continua, aprofitem-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada