dimarts, 8 de gener del 2013

No demanaran perdó, no tenen perdó





Avui tenim festa grossa, ens visiten les més altes autoritats i es trobaran embolcallades de la parafernàlia habitual: secretaris, subsecretaris, assistents, assistents dels assistents, escortes, forces d’ordre públic, tècnics, i no tant, de protocol i de tota mena. El poder no seria res sense tot aquest embolcall, sense tot això, valgua'm Deu, podrien passar per persones normals. Però no, abans mort que senzill!

Desprès de més de 12 anys del primer anunci de soterrament dels trens, AVE i convencional, per fi serà una realitat... A mitges. L’AVE tindrà parada al centre de Girona, en un soterrani a prova de guerra atòmica, química i bacteriològica i esdevindrà una atracció comparable a les catacumbes de Roma, però de la desaparició del viaducte, el gran objectiu, ningú en parlarà en aquesta recepció, encara amargarien la festa.

Ja s’han encarregat de suggerir a molts mitjans de comunicació que converteixin en publireportatge la noticia d’aquesta inauguració a mitges, per a convertir-la en la gran noticia, i en lloc de ser la gran oportunitat per fer més curta la distància amb Europa, la noticia ha estat els bitllets que s’han comprat per anar a Madrid!

Més a prop de Madrid, al costat de la Castellana amb menys temps, ja no caldrà el vol interruptus des de l’aeroport de Girona! L’empresariat gironí salta per un peu, això és el que ens calia per sortir de la crisi! De la declaració per un estat propi de la Cambra, a ser més a prop de Madrid, voltes que donen les coses en aquest món.

No demanaran perdó, no creuen que sigui necessari, qué importa si s’han dilapidat milions, si encara ens queden anys i panys per a pagar-los, ja ho farem nosaltres, les ciutadanes i els ciutadans, som els que pagarem, els que es manifesten avui i els que fan les seves tasques habituals. No tenen perdó, ens han portat l’AVE i ens han abocat a una crisi que no para, els reconeixereu pel seu somriure d’autosuficiència i els discursos buits... No tenen perdó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada