divendres, 13 d’abril del 2012

Un resum de les comissions informatives d’aquesta setmana

COMISSIÓ INFORMATIVA D’ALCALDIA. El defensor ens avança la memòria 2011, la tractarem al proper Ple. Ens expliquen que desestimen totes les al.legacions fetes per les entitats a la modificació del ROM. Considerem que s'hauria d'haver atès algunes de les propostes que milloraven el redactat i que les respostes son massa formals. Sobre la proposta d’ICV-EUiA per a reunir la taula de parlamentaris a Madrid i Ajuntament per a tractar de proposar una partida als pressupostos 2012 per al soterrament del tren convencional l’Alcalde proposa parlar-ne a la junta de portaveus.

COMISSIÓ INFORMATIVA D'HISENDA. Es desestimen les al·legacions de l'AAVV Pont Major, Associació de pensionistes, La Unió, Les Mosques i la CATA, per utilitzar el local de C. Pont Major 65. Els buscaran un altre local. Es cedirà a l'Agrupament Escolta Pare Claret mentre s'arregla l'estructura de l'Aurora. Han fet conveni amb ells per a aquest tema. Hem dit que per una banda Joventut diu a l'Agrupament de fer casal a l'escola Carme Auguet dins el programa de Vacances i per l'altra, Urbanisme fa un conveni. Que potser ho facin tot junt i pactin quina podria ser la col·laboració de l'Agrupament per integrar-se en les accions comunitàries del barri. No cal demanar el Pla d'Ajust perquè amb data d'avui a l'Ajuntament li queden 3 factures per pagar amb un valor de 142€. Hem constituït el 10 d'abril la COMISSIÓ DE COMPTES. Tenim 15 dies per revisar els comptes del 2011. La comissió emetrà el dictamen la darrera setmana d'abril. S'aprovarà definitivament al Ple del juny. Ens lliuren "Procediment rendició de comptes".

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PROMOCIÓ I OCUPACIÓ. Aprovació de la liquidació del projecte de l'accés nord Autopista, 2 milions €. Modificació PMU Pabordia. Proposen deixar-lo sobre la taula per atendre una petició que va fer el nostre grup per tal de distribuir l’habitatge de protecció oficial i que no quedi acumulada en uns blocs exclusivament. Es portarà al proper Ple. Modificació del Pla General per al Pla Especial de la Devesa. Inclusió de la nova delimitació per a fer els usos compatibles amb la Xarxa Natura 2000. Les recomanacions de la Comissió de Patrimoni: no incloure ni l'Auditori ni la Fira; limitar l'edificabilitat i concretar els usos. El Pla d'Usos aprovat en el darrer mandat, s'incorporarà dins el Pla Especial. Actuació al "Gran Via" per ordre judicial: l'enderrocaran. Repercutiran els costos (60.000€) a l'empresa propietària. Fem avinent i s’accepta que, si no paguen, s’embargarà la finca! Ens faran còpia de "l'accés nord de l'autopista". En faran una maqueta que deixaran al CC Ter. No tenen, per ara, resposta de la Comissió d'Urbanisme pel que fa al Vial de les Hortes. Arreglaran el passeig de la Devesa.

COMISSIÓ INFORMATIVA DE CIUTADANIA. Conveni Ajuntament i Consell Comarcal per a l'explotació de la deixalleria comarcal de Sarrià de Ter. Ens lliuren el Conveni i unes dades. Es redueix l'horari d'obertura, es tanca els diumenges i es reserva una partida "Reserva a Centre Especial de Treball". Demanem si tot plegat fa perdre llocs de treball. S'inhibeix el responsable, no ho sap. Vaga indefinida del personal de Girona + neta. Amb el nou contracte han mantingut els dos convenis i no els han equiparat. Si s'hagués de fer costaria 220.000€ anuals. Ens lliura document de la vaga juntament amb el compromís del govern anterior d'equiparació. Però no hi ha cap punt de la vaga que demani l'equiparació salarial. Demanen altres coses. Demanem al regidor Alcalà que ens enviï les propostes que han fet als veïns sobre àrees verdes (Pedreres, Sant Narcís i Devesa). Audiència TAV: segona quinzena de maig, si tenen informe tercer raïl. Demanem que es faci amb urgència i amb col·laboració amb els veïns.

COMISSIÓ INFORMATIVA SERVEIS A LES PERSONES. El responsable de serveis socials no hi és present. S’explica el pla de concertació de places d'Escola Bressol. Manifestem el nostre rebuig. A pregunta nostra se’ns diu que s’apujaran les quotes EB un 50%: de 120 a 180€. Ho considerem inacceptable!
Font: Viquipèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada