dimecres, 1 d’octubre del 2014

L’AVE neda a Girona. Una obra que fa aigües?

Ja portem tres dies amb la línia del TAV tallada i cap explicació pública convincent per part dels responsables d’una obra que, tinc entès, encara no està recepcionada. L’aigua de l’aiguat n’és la causa diuen. La causa de la causa exigeixo: és a dir, les previsions errònies i la mala execució de les obres que sense acceptar al·legacions no van tenir en compte ni les característiques de la capa freàtica, ni les rius existents, ni l’estructura geològica complexa per a una obra d’aquesta magnitud.


Els que lluitarem per una altra ubicació, els que intentarem, sense aconseguir-ho, una vigilància adequada de les obres, els que exigiren les compensadors oportunes no voldrien, no voldríem, tenir raó. Veïns, especialment l’associació de Sant Narcís, alguns electes, no pas gaires, preocupats, fins adir-nos molt sovint que érem uns pesats i en oposàvem al progrés, a la obra més important per la Girona del segle XXI. Ens trobem que el mal son anunciat no porta més que a unes tímides explicacions emmarcades en la prepotència Habitual.

Arribarà, un dia més aviat que tard espero, que rebrem la informació, tota la informació, del que ha passat i està passant. Aquest dia em trobaré amb en Martí Carreras i podrem dir que ho sabrem tot d’una mala obra anunciada. Els responsables, però, assumiran alguna responsabilitat? Molt haurà canviat el país per que sigui així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada