diumenge, 28 d’agost del 2011

No ens cal política d'aquesta MENA

Foto: Inés Baucells


Vaig veure per la tele l'esperada compareixença del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i del conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, implicats en l’afer PIRMI,

Sobre el tema de pretès frau solament vaig sentir vaguetats: "alguns viuen fora de Catalunya i d'altres estan morts", Quants? No ho sabia i en lloc de disculpar-se on va dir una cosa ara diu una altra, sense cap penediment ni excuses per als afectats.

Mena etziba: els pagaments del PIRMI amb xec nominatiu han estat "una decisió que no perseguia el frau, sinó crear una base de dades per fer una política de reinserció social i laboral".

A més, Mena diu ara que l'enviament del xec nominatiu al domicili dels beneficiaris va ser excepcional per al mes d'agost i que al setembre el pagament es tornarà a efectuar per transferència bancària.

Prepotència, indiferència per als més dèbils afectats per una decisió estant ells de vacances. No és l’estil que preconitzaven des de l’oposició, és el resultat d’una manera de viure d’esquenes als ciutadans més humils.

Prepotència davant els dèbils i servilisme davant dels forts. Amics dels seus amics, amics “de l’empresa” diuen sense veure que l’empresa, la societat, són persones i que la desigualtat no es combat amb més injustícia.

No és aquesta la Catalunya que volem, a dos velocitats. No volem aquesta MENA de polítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada