dissabte, 27 d’octubre del 2012

Bones Fires!

Font: girona.cat
Si tornen a ser Fires és que ha passat un any! Els que en altres èpoques ja seríem vells, ara ens autoanomenem madurs, és a dir, els que encara creiem tenir una pròrroga, més o menys petita, subjectiva, per a no entrar en la tercera edat. Doncs em, ens, sembla que els anys passin més ràpid, ja sé que no sóc el primer en fer una reflexió d’aquesta mena, però tinc a la memòria les Fires de quan era menut i recordo que tardaven molt, de fet, un any!

Però anem al gra, que tingueu unes bones Fires! Dos caps de setmana llargs i una multiplicitat de possibilitats per a totes les edats de gaudir d’una multitud d’actes i actuacions resultat d’una oferta prou diversificada. Als actes més institucionals, s’hi ha afegit un bon grapat de propostes sorgides d’entitats i associacions que diversifiquen i amplien el radi d’espectacles més enllà de la Devesa i del centre de la ciutat.

Molts no oblidarem els temps difícils que vivim i mantindrem el nostre compromís amb els més febles, som conscients de les dificultats que moltes famílies tenen per a donar l’imprescindible als seus fills i com faran l’impossible perquè la mainada gaudeixi de les fires, per això ha estat especialment important la introducció de mesures com a les atraccions de la Devesa de al menys una jornada de preus econòmics i altres mesures interessants.

És temps però de gaudir i de participar, de conèixer millor i fer conèixer a altri la nostra ciutat, els gironins ens agrada mostrar el que som i el nostre patrimoni, ni som tan tancats com diuen ni menys treballadors per saber aprofitar les oportunitats de viure.

Bones Fires 2012!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada