dimarts, 15 de maig del 2012

El Ple d’ahir: La defensa del programa de vacances, arguments contra demagògia

Font: Diari de Girona

La defensa del programa de vacances que va fer ahir la regidora Nuria Terés estava carregada d'arguments. Va anar desgranant com, sota el mateix títol del programa, se’l buidava de contingut i d’un model on l’objectiu de la cohesió social, de la igualtat d’oportunitats dels nens i nenes de la ciutat, es passa a un de dues velocitats on molts han de pagar més per a substituir el menor esforç econòmic que fa ara l’ajuntament i els que no poden han de passar un a un per la beneficència.

És un canvi de model, es passa d’un d’èxit on més de 3.000 nens i nenes han gaudit d’una política de lleure a les vacances integradora a un model obsolet, antiquat, que posa per davant de tot el menor cost per a les arques municipals.

Al govern i al seu aliat, el PP, en temes socioeconòmics, no li va agradar sentir els arguments i les dades que es proporcionaven i, com no, varen fugir d’estudi. La d’Artanyan del PP llançava estocades dialèctiques sense punteria, però com sempre fent molta fressa i el portaveu de CiU protegit darrera seu postil·lava tot repetint la paraula demagògia, mot refugi del que no té arguments per contrarestar els de l’adversari.

Darrerament massa sovint en aquest ple, el govern i la seva parella de fet, el PP, usa la paraula demagògia quan no li agraden els arguments del contrari, perqué ahir la única que donava arguments era a la qui acusaven injustament del contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada