diumenge, 10 de juny del 2012

L’Alcalde Puigdemont ha de triar: o el nou Trueta o Boi Ruiz!

Font: Diari de Girona.

Fins que no disposem d'un nou projecte, no podem posar un calendari de desenvolupament del nou Trueta, deia recentment el conseller Boi Ruiz “el destructor”. En moments difícils es diu que cal donar el millor d’un mateix. Però la saviesa popular diu que d'on no n'hi ha, no en raja!

El que no hi ha és voluntat, perqué no hi ha interès en la salut pública. Aquest home dels seus negocis, posat com a conseller pel que acabarà sent el pitjor president de la Generalitat, no hi té voluntat per a fer el nou Trueta perqué no hi té interès, o millor dit el seu interès és beneficiar als seus competidors. Ha passat el temps i el manteniment d’aquest sinistre personatge en el seu càrrec és tota una declaració de com entén el govern governar.

Ens hem de conformar que el projecte del nou hospital, ja no l’acabament, sigui a molt llarg termini, com diu l’inefable personatge. No és cert que sempre és que hem fet els projectes quan teníem diners i quan els anàvem a executar, s'havien acabat. Durant anys i panys abans del govern anomenat “tripartit”, no s’havia invertit pràcticament res en hospitals públics, ni projectes ni execució d’obres.

Agradarà o no el projecte existent, però el que no es pot dir és que no sigui sòlid. Si alguna cosa cal reprotxar-li és que es va fer “sense presses”, com ara diu aquest personatge que caldria fer el nou projecte. Excuses de mal pagador per a justificar que no hi haurà cap partida en el pressupost 2013.

Carles Puigdemont, l’alcalde de Girona, no pot renunciar a concretar pressupost i terminis per al nou Trueta. No pot fer el joc a obrir una recerca sense sentit per a trobar uns nous terrenys a la ciutat. A Campdorà, al costat de la vella i obsoleta incineradora, on queden terrenys vacants per haver-se deixat perdre una altra gran i necessària inversió per a la ciutat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada