dijous, 27 de juny del 2013

Fòrum impulsa, 4ª edició. De dolent a pitjor!


Diuen que una mentida repetida molts cops esdevé veritat. Bé, això no succeeix amb l’anomenat “Fòrum impulsa”, nascut per a promocionar el príncep d’Astúries i treure pols al seu títol de príncep de Girona, després de molts anys d’absència en qualsevol esdeveniment gironí.

Va de mal a pitjor, per què com a resultat del rebuig i indiferència de la gran majoria de gironins i gironines a l’esdeveniment i a la presència de l’esmentat príncep, cada sessió es blinda més i més d’esquenes es posa davant la ciutadania.

Sembla que fa por escoltar i veure la realitat, que darrerament s’ha manifestat en sonores xiulades a diferents membres de la família reial en plurals esdeveniments. Per això es busca un públic d’estómacs agraïts. Amics, saludats, trepes i hipòcrites, joves i no tant joves, que de tot hi ha a la vinya del senyor!

Enguany han tingut el detall de no convidar-me. Tot i que no hi he anat a cap de les quatre sessions anteriors. Un gest que es representatiu del seu tarannà, que obvia representants de la voluntat popular, no he estat l’únic suposo, no sia que em presenti amb un espantosa samarreta o en lloc de saludar i baixar el cap, digués republicanes inconveniències!

Un cop més un esdeveniment innecessari per a fer la pilota a una monarquia decadent, pagat per les empreses de l’IBEX 35 que gairebé no tributen, omplirà de llepes i trepes l’auditori. Pot ser caldria que l’Ajuntament es plantes i la majoria minoritària governant deixes de ser independentista de cap de setmana i monàrquica els dies laborables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada