dilluns, 24 de juny del 2013

Un gran Girona FC! Que sigui menys societat anònima i més futbol club!



Una gran campanya la del Girona, solament comparable a la de 1935-36 en la que també va disputar la fase de promoció a 1a divisió. Tothom l’hauria signat al començar la temporada, per tant la derrota del dissabte no pot enfosquir l’esforç dels jugadors, la capacitat del tècnic i l’alè de l’afició.

Feia temps que no es respirava tant de futbol a la ciutat, des de la fundació dels GIRONA Fútbol Club, el 25 de juliol de 1930, no es veia una tant estreta comunió dels seguidors i l’equip. Ara més que mai caldrà treure tot el millor d’uns i altres per aconseguir que en la temporada que ve no es dilueixi tot aquest capital.

I parlant de capital, no es pot confondre, ara més que mai, la propietat amb el club. Des de la nefasta llei que va portar al les S.A.D. hem vit com molts clubs, també de les nostres comarques han quedat en mans d’arribistes i oportunistes. Delitosos de notorietat i per fer negocis han convertit clubs amb història en res, deixant un record de corrupció i frustracions.


Retornar la propietat als socis, com a representants de la afició seria el millor camí per assegurar al club una continuïtat d’èxits.  La bona gestió d’un equip directiu és clau, però encara més que qui gestiona entengui que no es pot jugar amb els sentiment de l’afició i amb el nom de la ciutat. Desitjo molts més èxits, amb bon joc i amb ètica esportiva, i de l’altre també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada