dimecres, 16 d’octubre del 2013

Estrasburg 1- Audiència de Girona 0



Una bona notícia ens ha colpit el tribunal d’Estrasburg dictamina la paralització del desnonament que avui s’havia de produir en el BLOC de SALT.

És una batalla guanyada, tant per qui ens ajuda, un tribunal Europeu, com per a qui desautoritza, l’Audiència de Girona. No es però la darrera que s’haurà de donar, la paralització és fins al 29 d’octubre i encara no he llegit la lletra petita, però no deixa de ser una victòria per a tota la bona gent que hi viu i per a totes les amigues i amics que els hi donem suport.


Es una mala noticia per a l’alcalde Puigdemont i el deixa en evidència pel seu nefast vot de “qualitat, quan com alcalde havia de facilitar els suport majoritari de les regidores i regidors i no aprofitar una absència per a desvirtuar una moció que no li agradava.

Deixa en evidencia també, a l’Audiència de Girona per l’aplicació literal i injusta d’unes lleis que defensen per sobre de tot i de les persones,  la propietat privada, malgrat que el propietari en faci un us injust i vulneri els drets humans. Que el president i qui l’hagi aconsellat surtin del seu nou i ample edifici i viatgin i parlin més amb els juristes europeus
.
I per als que no en som indiferents davant de les injustícies, la lluita continua. Avui es un moment de felicitat, no sempre Europa ens dona bones notícies, però també per acumular forces i preparar el següent combat, per que avui el BLOC de Salt ha esdevingut un símbol, ple de vida i esperances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada