dissabte, 4 de juliol del 2015

Una Catalunya lliure i combativa!


He estat convidat a un acte de l’ANC de Girona sobre els drets socials. En un moments com els que vivim no es pot entendre la lluita per un estat propi sense el contingut que li volem donar. És partint de la lluita contra les desigualtats i dels límits de l’actual model constitucional que el volem superar per aconseguir els instruments necessaris que ens permetrien una societat més justa.


Avui una majoria de catalans viu o en la precarietat o està a la frontera, joves sense feina i amb enormes dificultats de trobar-la més enllà de una ocupació per sota de les seves qualificacions i amb una eventualitat totalment injustificada. Majors de 50 anys que veuen truncada la seva vida professional i es veuen abocats a la subocupació o a un atur cada cop més prolongat i sense esperança.

Aquells que deien que primer la independència i després ja veurem, resten depassat per un moviment que vol aplegar amples majories i que ha de denunciar que les promeses de canvi a Espanya no representen cap solució, sinó més aviat un recanvi en un model que està “lligat i ben lligat”.

A l’espera de l’aportació que pugui donar ANC, Omnium i totes les organitzacions cíviques que és mouen per aconseguir un 27S clarament plebiscitari, hem de remoure consciències i aplegar confluències per aconseguir una Catalunya lliure i social, aliada de totes les nacions europees que lluiten per la igualtat i la solidaritat. Grècia al cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada