dimecres, 5 d’agost del 2015

El 27S, cal una majoria d’escons ...i de vots


Perquè creiem que les majories les fan les persones, els i les que van a votar. En els plebiscits s’han de comptar en votants a favor i en contra, això dona força al resultat i fermesa en les accions posteriors.


Perquè no tenim por, les campanyes són per a guanyar-les , i després de tants esforços, de tantes mobilitzacions i també de tants pals a les rodes, de tantes mentides i de tantes amenaces, volem que el resultat estigui a l’alçada d’un projecte, la independència, que ha de ser clarament majoritari.

Perquè volem construir un nou país, i aquets sols es pot fer amb la majoria, oberta i integradora, no son unes eleccions qualsevols, autonòmiques, de les que poden formar-se governs amb una minoria majoritària. D’aquets ja n’hem tingut i ara no ens valen pas.

Perquè el mon ens mirarà aquest dia i comparà vots. Aconseguir aliats ens el fonamentar els dret, la raó amb la força dels vots. Aquest voluntat inequívoca que dona una majoria que suma i obra nous camins.

Estic, doncs, d’acord amb tots aquells que, com la CUP, deixen clar que el 27S hem de guanyar amb una majoria d’escons ...i de vots. Perquè construirem un nou país amb la majoria, perquè aquest plebiscit el guanyarem i el resultat ha de ser clar ací i a fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada