dimecres, 8 de juny del 2011

Fins a l’1 de juliol governarem en funcions.


Aquesta notícia ens ha sorprès a tots i ens situa en un escenari estrany. Caldrà en aquests vint dies de més assegurar el bon funcionament dels serveis municipals i li tocarà a l'alcaldable de CiU moure fitxa per avançar negociació de cartipàs i línies mestres del seus primers 100 dies.

Amb l’estiu pel mig, vint dies son molt de temps i la ciutadania ha de restar tranquil·la respecte el bon funcionament dels traspassos que amb el seu vot ha conformat. El meu grup és conscient tant de la responsabilitat que li resta en el govern encara com en assegurar una transició exemplar.

Sempre he pensat que has de tractar als altres com voldries que et tractessin a tu mateix.

Pel que fa a la decisió d’ERC em sembla raonable. Es fàcil criticar interessadament a aquest partit i dir que entretenen la proclamació del nou consistori, però crec més important que aquest representi el vot dels ciutadans. Sense el topall del 5%, al meu parer arbitrari doncs a les altres eleccions és el 3%, ja tindrien representació.

No sabem el resultat de la reclamació però caldrà fins al veredicte definitiu actuar amb responsabilitat, aquest és el mandat  que tenim fins a l’1 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada