dimecres, 29 de juny del 2011

El Trueta no es ven!

Abans d'ahir vàrem ser testimonis d'un episodi de la vella política de “peix al cove”: tu em dones quelcom a canvi d’un altre que t’interessi. La Comissió de Treball del Congrés dels Diputats va aprovar dilluns la reforma de les pensions impulsada pel govern Zapatero, que inclou l'augment progressiu de l'edat de jubilació fins als 67 anys. El suport de CiU va ser decisiu per a l'aprovació d'aquesta reforma, i el que han obtingut a canvi és la titularitat de set hospitals catalans, inclòs el Josep Trueta.

Ara, una de les opcions que té la Generalitat és vendre's els edificis, llogar-los per continuar-los utilitzant i guardar una opció de recompra de cara al futur. Els diners d'aquesta operació es podrien destinar a reduir el dèficit, seguint l’exemple de Groucho Marx en la pel·lícula “els germans Marx a l’Oest” on al crit de “més fusta!” cremen tots el vagons del tren per fer que funcioni la locomotora.

Aquest govern i el cor d’empreses mediàtiques que li fa de “palmeros” ha de saber que tot té un límit i ací i ara, a Girona, no acceptarem un joc de mans que ens deixi sense el nou Trueta amb l’excusa de diners a la caixa per eixugar un deute que pot aprimar-se per altres mitjans.

Que resti de moment ací, avís per a navegants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada