dijous, 9 de juny del 2011

Una diada de la gent gran plena d’emocions

Ahir dimecres vaig estar a la diada de la gent gran que vam celebrar al Teatre Municipal. Més de 300 persones de tots els casals s'han aplegat en un programa intens que ha anat des d'una xerrada sobre plantes remeieres al funcionament d’un forn que recicla vidre i el converteix en articles fantàstics gràcies a les mans i l’art de la gent gran que el fa anar. També hem homenatjat als membres de la “lleva del biberó” de la nostra guerra civil.

Gent gran activa, ha estat un dels objectius d’aquests vuit anys de responsabilitats en aquest àmbit de la gent gran i he rebut l’afecte de les persones que s’han atansat a saludar-me agraint la feina feta.

Em quedo com a record inesborrable les paraules amb que la presidenta de l’associació de gent gran de Sant Daniel m’ha definit, “en aquests anys hem trobat amb en Joan un bon home”.

La vida és un devenir que et porta a canvis constants. Miro el futur amb confiança, malgrat les incerteses, i això és possible si vas deixant amb el que fas petjades en el cor de les persones que et trobes. Moltes coses materials desapareixen amb el temps, el que perdura son els sentiments que perviuen en el cor de les persones bones. Jo he tingut aquests vuit anys el privilegi, la sort, de trobar-me’n moltes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada