divendres, 20 de gener del 2012

Lluitem per una xarxa sense censura!



Un fantasma recorre la xarxa embolcallat amb el llençol de la lluita contra la pirateria i amaga els interessos de les grans corporacions audiovisuals nord-americanes per controlar el seu negoci impedint la llibertat d’expressió del internautes.

Òbviament la dreta més conservadora que enyora la censura prèvia d’altres temps rep amb entusiasme aquesta creuada i encoratja al congrés nordamericà a legislar en aquest sentit. El govern d’Obama de nou claudica i permet l’ús del FBI com si fos una policia d’empresa i tanca serveis d’Internet i deté alguns dels seus responsables a Nova Zelanda. Llarga es la mà de l’Imperi!

Megaupload ha estat tancat sense que existeixi la llei SOPA. Ara imagineu-vos què podria passar si s'aprovés. Internet com el coneixem s'acabarà.

Comparteixo el que ha dit Anonymous: Lluiteu!”. Cal que el controvertit projecte de llei Stop Online Piracy Act (SOPA), que s'està debatent al Congrés dels EUA, no s’aprovi.

No estem sols, el dijous passat durant 24 hores webs com Wikipedia i Google es van sumar a una protesta massiva contra aquesta llei .

En un món globalitzat la xarxa és dels pocs instruments de llibertat que ens queden, depèn de nosaltres que no ens el treguin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada