divendres, 14 de setembre del 2012

A Girona el poble ha de tenir dret a decidir en els temes claus de ciutat

Font: aragirona.cat
El dilluns vinent al Ple, a iniciativa de la Mesa d’Entitats de Girona, tindrem sobre la taula una moció per a què els ciutadans i ciutadanes de Girona puguin decidir el futur de les infraestructures ferroviàries al seu pas per la ciutat.

La Mesa d’Entitats s’ha reunit amb totes les forces polítiques municipals per a donar raons per i facilitar el vot favorable a la seva iniciativa. Pel que sé avui no hi ha garantida una majoria favorable, però encara estaríem a temps per a reflexionar-hi un xic més i aconseguir els vots suficients per a fer-ho possible.

Entenc, però no comparteixo, els lligams que partits com el PP i el PSC tenen amb els governs anterior i actual de l’estat responsable d’unes obres com a mínim polèmiques i del retard i ara indefinició de la continuïtat d’aquest amb el tren convencional. No deu ser fàcil gestionar dos amors alhora i pel que he vist al govern i a l’oposició sempre s’acaba imposant el de Madrid. He dit doncs que no ho comparteixo perquè sempre he pensat que per a un representant municipal és prioritari allò que és local que els equilibris de la política nacional o estatal.

El que no entendria i menys encara compartiria és que una coalició com CiU que demana per a Catalunya el dret a decidir i això l’uneix amb els partits que a l’Ajuntament estem per donar també la veu als ciutadans de Girona en els afers claus de ciutat, ara es desentengui i s’arrengleri amb els altres dos partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada