diumenge, 9 de desembre del 2012

Felip Puig. Pim, pam, pum... (pilotes de goma)

Font: eldiario.es


L’inefable conseller d’Interior, un cop més vol fer bona la imatge del Polònia amb el bat de beisbol a la mà. Però lluny del sarcasme, cada dia es fa més perillós en el lloc que ocupa, en el que es necessita equilibri i ponderació, virtuts de les que ni molt menys va sobrat Felip Puig.

El conseller d'Interior en funcions va negar dilluns passat en el Parlament que els Mossos d'Esquadra haguessin llançat cap projectil a la zona del centre de Barcelona, en la manifestació de 14-N,  en la qual una dona va perdre un ull, segons la seva versió, per l'impacte d'un projectil.

No obstant això, es va fer públic a Internet un vídeo en el qual apareix un mosso d'esquadra disparant un projectil i fonts d'Interior van precisar que s'havia demanat més informació sobre els projectils llançats aquest dia, "estiguin o no relacionats" amb Ester Quintana, la dona que va perdre un ull en la manifestació convocada amb motiu de la vaga general.

Es tracta d’un escàndol impropi d'un règim democràtic que el conseller Puig afirmés que els mossos no havien utilitzat pilotes de goma ni projectils de llançadora i que dos dies després un vídeo hagi posat en evidència que el conseller no havia dit la veritat.  Puig ha mentit al Parlament de manera premeditada o no controla el que passa dins del cos de Mossos d'Esquadra.

Aquesta enèsima mostra de fatxenderia, dòna ales als agents, sens dubte minoritaris, en el cos que creu que l’ús legítim de la força i la violència il·legítima no té frontera i emmerda la bona feina de molts policies i de la majoria dels seus comandaments que volen fer bé la seva feina, conscients del paper que han de tenir en una societat democràtica.

El millor seria la seva dimissió i que no es conti amb ell per al nou govern. I per cert, treure les pilotes de goma dels recursos policials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada