diumenge, 6 de desembre del 2015

De Catalunya estant: guanyar o perdre.


Aquest 20D, a diferència d’Espanya on el que està en joc és el recanvi dins del sistema, a Catalunya, depèn del resultat electoral,  podrem continuar o no la ruptura democràtica, el camí a la República catalana. Si la primera força és Ciudadanos la lectura serà d’eufòria per part del sistema dinàstic i de derrota per tots aquells que hem apostat per la República. Si no hi ha desmobilització, però, guanyarem!


I en unes eleccions d’aquesta mena, guanyar o perdre pot venir de pocs vots! El bombardeig mediàtic, determinades enquestes i els errors que nosaltres cometem, ajuden a la desmobilització del vot independentista. No es estrany, si mirem enrere ens adonarem que tot el que hem aconseguit a estat resultat de molt i molt d’esforç.  I quan més a prop estem més durs son els nostres adversaris i més hostils esdevenen aquells que sota una falsa neutralitat han esperat que ens estavellem.

Ens queda partit, ens resta molta campanya. Seria una injecció d’optimisme que Junts pel Sí i la CUP arribessin a un acord. Però hem de treballar com si l’acord fos després del 20D, que hi serà. Més costeruda la campanya, però toquem la victòria, es factible deixar enrere el populisme del statu quo, podem guanyar! ens ho hem de creure i fer-ho creure als nostres electors. Mai ho hem tingut tant a prop, per això es fa difícil, però ara més que mai podem fer possible el gran somni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada