dilluns, 18 de gener del 2016

De “rastes i polls”...



Més enllà de l’escàndol mediàtic que ha tingut com a protagonista a na carolina Bescansa al portar el seu nadó a l’hemicicle, fet que es circumscriu a la llibertat personal, al meu parer. L ‘indumentària no convencional d’alguns diputats i diputades ha estat l’altre tema estrella.


Menys, però també comentat, el fet que els diputats d’ERC ens quedarem sense seient, poc abans de començar, pel fet de que tots estaven “ocupats”, malgrat n’hi havia de buits, com en el cinema de barri de la meva infantesa. Uns quants diputats-vigilants ens impedien l’accés a l’espera de ser ocupats o no.

Anècdotes que amagaven les corredisses pels pactes que havien d’assegurar presidència i mesa, i unes promeses  i/o juraments que ben be se les podrien estalviar un cop ja havíem fet les gestions per a tenir les actes. Velles parafernàlies d’Antic Règim que al ser modificades per un grapat de diputades i diputats, feien posar del nervis i sorgir la mala educació a les persones d’ordre de tota la vida.

Encara recordo el 2003 a l’Ajuntament el remor i les mirades desconcertades quan a l’Ajuntament va aixecar-se a prometre l’Enric Pardo amb pantalons “pirata”. Ni mes ni menys com ell havia decidit vestir i amb l’estil que vestia habitualment. Això sí...sense rastres.

La seriositat, el treball, la bona educació, no te res a veure amb com vas vestit, ni com i què decideixes fer amb la teva maternitat o paternitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada