dimarts, 6 de novembre del 2012

Avui, Audiència Pública sobre el tren, tots i totes hi hem de ser

Font: aragirona.cat
Una nova audiència pública, necessària i guanyada a pols per les entitats que l’han aconseguit. Afortunadament ningú s’atreveix ara a discutir que tota la informació ha d’estar a l’abast dels veïns i veïnes, però tinc dubtes de que arribi tota la informació a l’Ajuntament.

Ja he comentat des d’aquest bloc, més d’una vegada, la pèssima gestió de les obres que han fet polítics i de retruc tècnics, garratibats per una administració, l’estat, i un model de microempresa, que actuen amb prepotència i impunitat. No hem sabut, i alguns probablement no han volgut, crear unes mecanismes de control eficients i així hem anat i continuem anant. Les darreres andròmines del Parc Central així ho confirmen.

Més enllà de la informació, estat de les obres, convenis, estacions i altres projectes haurem d’aclarir que hem de fer els propers anys. Al meu parer tres són els temes claus: l’arranjament del Parc Central, les compensacions als afectats i la dinamització comercial de Sant Narcís.

És cert que no ens podem resignar a l’incompliment de l’estat d’unes obres, les més importants, que han deixat a mitges i que caldria demanar compensacions per a la ciutat. I al meu parer si aquestes no es donen per la via política caldria estudiar la via judicial.

Bé, ens veurem avui a les vuit a l’Auditori, fem-ho córrer, sóc conscient de la que està caient, que molts dels que han aguantat les obres, no pocs, tenen problemes econòmics conseqüència d’aquesta crisi implacable, que poden dir-me que els polítics els han decebut no poques vegades, i tenen raó. Però no es pot desaprofitar una oportunitat com aquesta perquè la pitjor porta, la que es pot tancar i costarà molt d’obrir, és aquella que no s’usa quan és necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada