dimarts, 30 d’agost del 2011

No amb el nostre acord. Referèndum ara!


Els mercats no necessiten Catalunya, fins i tot és un destorb, d’ací el nul cas que fan a les gesticulacions del govern català que, a força de retallades, vol esdevenir el millor alumne de la classe.

Si m’apureu tampoc els importa quina política econòmica farà Espanya, volen guanyar diners i en guanyen més quan més dèbils i inestables són els estats. D’ací la figura patètica de Zapatero volent agradar a uns mercats que el desprecien.

Qui surt guanyant d’aquest desmantellament ideològic i polític del PSOE? Per les cares de satisfacció el PP que, per omissió, s’han trobat als governs municipals i autonòmics i d’ací poc el govern de l’estat serà seu. I el poder econòmic que creu que un cop trencada l’espinada del principal partit de l’anomenada esquerra, serà més senzill aïllar a la resta seguint, si s’escau, noves vies autoritàries.

No ens hem de resignar, queden prou dies per a les properes eleccions per fer-nos escoltar. La demanda d’un referèndum per a ratificar o no els canvis a la Constitució és legitima i una bona bandera de mobilització, d’unir a totes i tots els que pensem que la sobirania rau en el poble.

Una advertència als convergents, tindreu que triar perquè no es pot servir a dos senyors, els mercats i Catalunya.

I una darrera advertència als socialistesla docilitat  als vostres dirigents us fa traïdors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada