divendres, 9 d’agost del 2013

CEOE, Poder judicial i PP, el trio calavera!


La casta extractiva, la que amprant-se en lleis fetes a mida i protegida per un poder judicial i un poder polític a sou, governa des de fa dècades aquest país no en te prou. Aprofita la crisis actual per a destruir qualsevol avenç social que permetés en el futur, valguem deu! que el poble prengués consciencia i el foragites del poder.

La CEOE representa com ningú aquesta casta extractiva, anomenada falsament empresarial, per que no empren, no arrisca, no innova. Al contrari del empresari productiu, no cerca el millor producte i no arrisca en la competència, ans al contrari aprofita els contactes, els crèdits privilegiats i la corrupció per ensorrar als veritables empresaris que o es conformen a tenir una posició subordinada o desapareixen.

El darrer document de la CEOE titulat “les reformes necessàries per a sortir de la crisi”, es un veritable pamflet que pretén que el govern, dèbil per la corrupció i el desprestigi, accepti un objectiu destruir la negociació col·lectiva i fer desaparèixer, per fi, el moviment sindical, retrocedint definitivament els drets a laborals al de fa 150 anys, es a dir cap. L’empresari tornarà a ser “l’amo” i la casta podrà viure tranquil·la per a molt de temps...

Pot sorprendre que no hagi posat a CiU en el mateix paquet, no serà que en Dran Lleida no ha intentat i continua infatigablement perseverant per a  formar part de la triada, del trio calavera, el que passa es que els Fainé, Lara, Alemany i cia els han abandonat. Formen part de la casta espanyola, en versió regional catalana, i no poden acceptar que en Mas vagi en els temes nacionals més enllà de la retòrica. Encara estan a temps de reconciliar-se si es frustra el dret a decidir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada