dimecres, 25 de novembre del 2015

La batalla de Madrid


Som molts els que ens inquieta que es tardi tant en fer govern. No caiem en la temptació fàcil de cercar un culpable, de fet el que volem és que no hi hagin perdedors i per això es necessita temps, serenitat i valentia. Si arribem al 20D sense govern serà de ben segur aprofitat pels que ens volen derrotats i la manera més clara per impedir-ho és una alta participació i un vot majoritari a favor dels que volem la República Catalana.


Perquè a Madrid caldrà defensar al Parlament de Catalunya i al govern que surti per aplicar la declaració sobiranista i ens caldrà molts diputats que no els hi tremolin les cames davant dels que ens volen “captius i desarmats”. Defensarem la República, davant els monàrquics de diferents colors que defensen la vella constitució del 1978.

Hem de fer entendre als sectors progressistes d’arreu de l’estat que defensar la república catalana és l’únic camí per que en el futur Espanya es desempallegui de la monarquia borbònica. Anirem a lluitar contra els nostres adversaris, però també a fer amics, perquè volem que en el futur una Espanya republicana sigui la millora amiga de la República Catalana.

No serà fàcil, però quan ho ha estat? No hi ha res pitjor que deixar passar aquesta oportunitat. Ni un sol vot independentista es pot perdre i aquells que se sentin d’esquerres poden estar segurs que els diputats i senadors de les llistes d’ERC defensarem els seus interessos a Madrid fins al darrer segon abans que la desconnexió ens permeti tornar a una Catalunya republicana i independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada