dimecres, 4 de novembre del 2015

Per Terra, Mar i Aire? Au va!


Ara resulta que si acomplim el que les urnes han decidit, començar el camí cap a la independència, donem vots al PP el 20D! Segur que ho heu sentit en boca dels opinadors habituals de “Junts pel No”. El mon al reves, aquells que amb el seu immobilisme o timidesa deixen el protagonisme, a l’altre banda del riu, a PP i “Ciudadanos”, disparen contra els secessionistes, com ara els hi agrada anomenar-nos.


Una Carme Chacón passada de voltes, al costat d’un Iceta, que sembla que se’l hi han passat les ganes de ballar, vol acabar amb l’independentisme per “terra mar i aire”, precisament el nom d’un programa de la tele franquista, amb blanc i negre, que glorificava les forces armades! El que fa la vella propaganda subliminal o el haver passat pel ministeri anomenat de “defensa”: “Capitan, mande firmes!”

La tensió es palpa entre el “Frente Nacional”, l’afirmació de que els catalans no serem capaços d’anar més enllà de les paraules comença a trencar-se i desapareix el que ells han volgut vendre com serenitat, però era tant sols immobilisme. No tindrà pas més vots el PP per aquets fet, si de cas els redistribuirà amb els seu altres aliats en aquets tema, Pedro Sánchez i Rivera.

Escoltar un Alberto Garzón és una benedicció, però Podemos ja s’ha cuidat que tingui un paper molt minoritari. La poca esquerra espanyola amb fonament i sentit comú acabarà sent “gibaritzada” per una, pretesament 2.0, que canvia d’opinió segons bufen les enquestes.

I nosaltres? A fer els que ens toca. Acabar bé les negociacions i continuar amb el camí marcat, deixem els nervis als altres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada