dissabte, 1 de desembre del 2012

Avui “Gran Recapte”, el banc d’aliments lluita contra la fam, però són els governs els responsables


Tot el meu suport a la feina que fan els bancs d’aliments, a la gent que desinteressadament hi treballa,  a l’esforç per a coordinar amb les altres entitats que lluiten contra la pobresa i a tots els ciutadans i ciutadanes que aquests dies faran la seva aportació per omplir uns magatzems que estan quedant buits.

Sense solidaritat, la nostra societat s’esquinçaria i cal que tots fem un esforç per a fer possible que no es trenqui, però m’indigna la hipocresia d’aquells  que des dels governs i des del poder econòmic s’omplen la boca aquests dies de bones paraules i la resta dels dies van en la direcció contaria, la que genera desigualtats i provoca la pobresa.

Combatre el frau fiscal, no ser tolerants amb la corrupció, fer de la creació de llocs de treball l’objectiu central de les polítiques són les obligacions que els ciutadans hauríem d’imposar als nostres governants i a aquelles grans fortunes que mouen els fils del poder.

Tolerància 0 contra corruptes i corruptors, contra els que s’aprofiten de la crisi per enriquir-se, contra els que fan de la política un ofici pel lucre personal i no un servei a la ciutadania. Cal que exigim i ens exigim un comportament més ètic per a fer de la solidaritat el centre de la solució dels nostres problemes.

Molta gent avui dissabte, com ahir divendres, col·laborarà amb el “Gran Recapte” i serà un èxit, sempre he pensat que la bona gent és majoritària al nostre país, però el nostre nivell d’exigència ha de ser més gran davant d’aquells, que insensibles, ens porten amb la seva política de “no hi ha una altra possible” a la pobresa més cruel de la que es desentenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada