dimecres, 12 de desembre del 2012

Wert, Aznar i el cor de la FAES


El Ministre Wert, “el torito bravo”, quan parla, quan provoca, sap molt bé el que es fa. No està sol, té al costat, per activa, l’expresident Aznar i també per omissió l’actual president Rajoy. Creuen que per vèncer tot es legítim i fan bona la dita de quan pitjor, millor.

No han tingut des de l’oposició cap escrúpol per desestabilitzar el país en plena crisi econòmica per conquerir el poder i ara reconstruir l’enemic intern que tants vots els hi ha donat fent agitar la bandera, la del seu nacionalisme excloent, contra Catalunya. Perquè,  no ens enganyem, si ataquen la llengua és per la importància que té per a nosaltres, els catalans, com a senya d’identitat.

Volen dividir, no solament provocar l’aversió de molts espanyols per Catalunya, no en tenen prou, volen també dividir als catalans. Com va dir Aznar, abans que es produeixi la divisió d’Espanya, es produirà la divisió a Catalunya.

La FAES, el tanc de coneixement, o d’ignorància i mala fe, ha estat peça clau en el disseny de la política del PP en els darrers anys, ben aixoplugat per la premsa, radio i TV àmpliament finançats pel govern, començant per la pròpia fundació.

La resposta popular a Catalunya ha estat, però, ràpida, contundent i massiva. Defensant l’escola en català, defensem no solament un model d’èxit educatiu, també la cohesió social del país. No ens mouran, no ho aconseguiran, però, atenció! No deixaran de provocar i atacar, tenen un guió molt ben aprés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada